tisdag 9 oktober 2007

...

Är nu hos min mor, därför har jag inte skrivit på några dagar. Hade match i lördags, vann med 5-3 även om jag och M missa typ tio öppna mål tillsammans. Vi två har en ny deal (vet inte om V är med oxå), varje gång någon av oss gör mål ska den andre betala 5 kr, då kan man ju nästan bli rik- d.v.s om man inte missar... Ikväll är det träning igen i Ösby och vi ska prata lite allvar med S. Det blir nog bra. Har matte-prov på torsda och spanska på fredag, ska öva som en tok nu på matten och försöka hinna med spanskan oxå, brukar ju inte bli kuggad där. Ehh... joo jag kom på att ordspråk är rätt dumma- det finns nästan alltid ett annat som säger den exakta motsattsen, typ "liten men naggande god" kontras med "störst och bäst". Man kan lika gärna vara tyst!
Måste renskriva både deckaren och bokrecentionen snart så att den inte bli allför sen. Händer det något mer? Vet inte, det gör det säkert.

Citat: Ni kommer aldrig att lyckas- fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool!, Chef på skivbolaget Decca till medlemmarna i The Beatles.

Summarize of the blog:

I wrote about my floorball-game last weekend, we won it- 5-3, I screwd up a little but it didn´t matter lol. We have two tests the upcoming week, maths and spanish. I also said that proverbs are silly...

Inga kommentarer: