torsdag 8 maj 2008

Ahhh!

Vad tyskarna är tråkiga! De fattar ju ingeting! Slår vad om att de har ganska ont i nacken vi det här laget efter alla skakanden på huvudet. Är nu hemma efter en trevlig halvdag på Grönan med klassen och tråkmånsarna och ni kan ju gissa vad mina fötter luktar just nu. *Luktar på ena foten men ångrar mig snabbt*. Igår var det då första boxersice (eller hur det nu stavas) träningen på Body Joy med laget och det var faktiskt mycket roligare än jag hade trott. Bra insruktör var det dessutom. Problemet som sedan följde började så här- först står jag och lagar mat i ca: 4 timmar till de där oförskämda och ingentingfattande puckona. Sedan säger jag till en handfull personer, inklusive lärar-Lisa, att de gärna får spara lite mat tills jag kommer tillbaka och hjälper till med diskningen. Visst, visst det är klart vi gör, får jag som svar. Stressar som en jävla gnu efter träningen och springer upp till skolan efter att ha duschat snabbt. Nu var det så här att på lappen med tider och sånt som vi har fått så står det att vi skulle vara klara någon gång runt 20.00, och vid denna tidpunkt var klockan kvart i sju. På väg upp för trapporna möter jag Rinthorn och jag frågar om det är någon kvar. Aa, säger hon. Möter sedan ÄNNU fler som är på väg därifrån och jag får ju självklart panik, jag är ju vrålhungrig och blir inte hämtad för om en timme. Springer ner til hemkumpasalen där de sista är på g ut. Frågar chockat om det finns någon mat kvar och får höra:
- Nej ojdå det packade jag längst ner...
Ni kan ju förstå hur det kokade inom mig just då. Ingen hade ringt och sagt att det var slut, och ingen tänkte på att jag skulle få någon mat. Hoppas alla blir matförgiftade. Ringer hem och Muminmammen skickar iväg pappa för att hämta mig. Går till farmor där även lilla skithunden Rut är. Nu ska ni veta att jag näst intill aldrig grinar men nu var jag så jävla arg så att jag bröt ihop (eller, inte bröt ihop men nästan). Fick lite tröst i de 50 kronorna av farmor jag fick till sockervadd idag. Eller så var det farmor jag blev tröstad av. Joo, så var det nog. Började senare grina i bilen igen på väg till McDonalds men jag kommer nu, i denna stund, på att mina sammanrasningar nog ägde rum pga av hunger och kurr i magen.
Nu har ni läst om mitt största problem på länge.
Idag var det alltså badhuset och Skansen som gällde innan Grönan men såklart var tyskarna inte där/tyckte det var tråkigt. Vidare till Gröna Lund och även det sög enligt dem. Alla satt still eller mådde illa. När de senare åkte hem vid halv sju blev allt på en gång mycket roligare. Det är lite svårt att förklara en upplevelse med min klass men kul är det. Nu skall jag väl gå till sängs (efter jag sett målen i matchen mellan farmors lag IFK Norrköping och mitt kära och äntligen vinnande AIK, nu har vi gått om Bajen igen!) för att ladda inför utflykten till Finnhamn imorrn. Undra vad tyskarna kommer tycka om det...

Inga kommentarer: