tisdag 20 oktober 2009

Spärra in dem

Nu är jag jävligt jobbig men jag blir så förbannad. Som ni kanske vet så brändes matsals- och gympahallsbyggnaden ner till grunden på Lär i helgen. Min älskade gamla skola som gjort att jag är någorlunda motiverad vad gäller utbildningen.
En fantastisk verksamhet men bästa rektorn och bästa personalen på Värmdö.
En skola att tycka om.
Något som någon vill förstöra.
Polisen säger att det med all säkerhet handlar om en anlagd brand som startade i soporna och jag tror att jag har lösningen på problemet.

Spärra in varenda stökig tonåring! De som förstör, de som gör samhället ännu mer otryggt, de som inte kan skillnaden mellan rätt och fel. Icke-begåvade människor helt enkelt. In med dem bakom lås och bom tills de bryter ihop och lär sig något. Kanske kommer de fatta att det inte är så jävla svårt att vara ordentlig? Man måste inte slå sönder busskurer, man måste inte tutta (like the word) på papperskorgar och man måste inte riva upp rabatter. Man kan vara skötsam och leva ett bra liv, jag lovar. De mesiga "straffsystemen" som finns nu fungerar uppenbarligen inte och är det inte konstigt att politikerna inte funderar på att prova något drastiskt? Något nytt?
Man har en egen vilja, något man borde tänka på innan man skyller på grupptryck. Sådant är för suckers.
Jag skulle kunna fortsätta och spy galla över supandet bland ungdomar också men det har jag redan gjort och det var inte så där jätteuppskattat. Dra åt helvete, ni som argumenterade emot.
Som sagt, jag hoppas att dessa ungdomar får ena sjuhelvetes framtider och slutar på gatan. Utanför samhället.

Man ska straffas.

4 kommentarer:

Fridan sa...

Kunde inte ha sagt det bättre själv! *länkar dig i min blogg*

Phanny sa...

Bra :D

Fridan sa...

Nej, han är en cockerspaniel

tess sa...

jag håller med! det är dags att dem står till svars för sina handlingar. tydligen hjälper det inte att vi "tror det bästa" om det.