torsdag 10 januari 2008

Vår galas gång...

Tråkigt att Golden Globe galan blev inställd pga manusförfattarstrejk, och fy fan vilka dåliga tal det hölls av vinnarna på Grammis galan igår kväll, tacka vet jag Idrottsgalan. Nu tänker ni "Idrottsgalan? Är hon dum eller. Idrottare sportar inte kan dem säga någorlunda interssanta saker?" JOHO! Det kan dem. Kolla på SVT1 på måndag kl. 20.00 så får ni se...

Varför kan det inte bli vår nu på en gång? Finns det något bättre efter en blöt och grå vinter än att gå på våran smala Bullerbygata, mitt imellan dem blommande syrénhäckarna med kvittrande fåglar i bakgrunden och en värmande vårsol i ryggen? NEJ! Möjligen en högsommar dag på Munkholmen när man ligger på klipporna eller tar en sväng med båten ut på Nämdöfjärden. Men ända till sommaren orkar man inte vänta:)

Jag har egentligen aldrig förstått mig på "idrotten" gång. Grejen är att gå så fort som möjligt, och gör man det så joggar man. Alltså kan man lika gärna tävla i långdistans. Det är som att... nej jag kommer nog inte på någon liknelse som är så dum.

Inga kommentarer: