onsdag 21 januari 2009

V.4 (tror jag?)

Ledsen för dålig uppdatering och jag får skylla mig själv när läsarantalet sjunker men ibland har man helt enkelt inte ork (i det här fallet att slå på datorn). En liten snabbupdate för veckan kommer här:



  • Var på Idrottsgalan i måndags med Hanna. Så fantastiskt underbart att vara omgiven av folk som är lika sportfåniga som jag är. Ett exempel var när sällskapet på raden ovanför fick sms om att Sverige slagit Spanien och detta spred sig som en löpeld åt alla håll och kanter. Minusen var Sanna Kallurs nya frisyr och att jag av alla människor blev bländad av en strålkastare under hela Tommy Körbergs nummer. Flyttade jag på huvudet en centimeter försvann bländningen men nehej du, den skulle stråla sönder mitt öga.

  • Scrollar ni lite längre ner på sidan kan ni läsa ett citat av Henry Ford. Jag skrev upp det på tavlan i skolan för att klassen skulle se (vilket jag i dag fick höra misslyckades) att jag fortfarande inte förlåtit dem. I går, tisdag, körde min mor den lojale kunden och komikern Micke Tornving. Eftersom detta var typ åttioelfte gången hon körde honom börjar de prata om allt möjligt och mamma påpekar mitt citat-på-tavlan-agerande. Vet ni vad han gör? Han börjar asgarva, applådera och säga att jag ska bli statsminister. Inte alla som har fans av den kalibern!

  • Satt igår som vanligt vid middagen och diskuterade. Det börjar med att Johan kommer med något påstående som jag (och mamma) tycker är åt helvete och så är tjafset igång. Det slutar med att jag kommer fram till att jag hade rätt, Johan hade fel och att mamma är en neandertalare. Indeed!

  • På väg in i duschen igår kväll frågar jag mamma om det finns någon rakhyvel eller om jag skall se ut som apornas planet under armarna. Tuva säger "Meh Fanny, du har väl inget skägg?!". Vem vet...

  • Bowling med klassen idag och jag kan säga att de första tre serierna gick käpprätt åt helvete och serie fyra slutade med 163 poäng. Det fina var att Stefan innan vi kom dit lovat att han skulle bjuda på glass om man kom över 150 så jag, Andrejs (155) och Jennifer (153) gick därifrån smaskande.

  • I går var det öppet hus på Frans Schartau. Åhh vad jag och Ida vill komma in.

Inga kommentarer: