måndag 11 januari 2010

Innebandy

Det här känns inge kul hörrni. Innan dagens träning var jag mer taggad än på bra jävla länge, trots att gårdagens match var en cirkus. Men nu...nej, fy fan. Det var ju som sagt träning med damlaget nyss, något som brukar vara ganska kul. Tyvärr går det åt fel håll. Det känns som att vi, enligt tonen på vissa av spelarna, bara är där och stör, vilket är ganska konsigt med tanke på det alltid kommer max 6 spelare från deras lag. Alltså kan man ju tycka att de borde uppskatta vårat deltagande någorlunda mycket men nää. Missar vi en boll så är det suckar som hörs till Kalmar, gör de samma fel är det garv och ryggdunkar. Skiiitkul. Så därför har vi sagt att vi ska låta dem köra sitt race med ett halvt lag på matcherna.
Problemet är att vi (eller kanske bara jag) känner oss (mig) lite elak(a) mot de spelare som faktiskt är trevliga och pratar med oss. För de finns där, de också och man vill inte att de ska behöva spela i ett lag med noll sammanhållning där det är samma tre personer som alltid plockar sarg, som alltid samlar bollar och som alltid håller käften på genomgångarna. Fan, det här är jobbigt. Två av dessa spelare skulle faktiskt kunna spela med oss...
Nej ni, vi får snacka med deras tränare på torsdag. De är alltid schyssta så de är värda att veta varför vi funderar på att lägga av att spela med dem.

God natt era sköna hönor.

2 kommentarer:

Carolin Rosman sa...

Heej :) Ville du vara "Dagens Blogg"? =) Skicka då ett mail till mej å döp de till Dagens blogg. Skriv lite info om dej å bloggen å bifga din header, sedan var de klart :)
Ha de bra :)

Ebba sa...

Duuuu måste berätta lite mer för mig känner jag, om damlaget alltså!