onsdag 26 augusti 2009

Svar!

På varför man inte får gå av bussen vid Londonviadukten, Henriksdal och Nacka Forum! Tack till grymmaste busschauffören *****! (Jag tänkte att det är dumt att nämna hans namn nu när halva Värmdö äntligen fått reda på hur det ligger till tack vare denna fantastiska människa. Stalkers är inte att leka med.)

Nu ser jag att man inte kan trycka för att bilden ska bli större så jag skriver ut allt:

"Det är i omtanke för Värmdöborna. T.ex. säg att du bor vid Boda Brygga. Bussarna går var 4:e timme. Du tänker ta en 474:a till Kolvik och byta där till 438 för vidare färd mot Boda. När du står i Slussen ser du att hela personalen från ICA Maxi ska på personalfest till Vikingline. De tar upp cirka 100 platser fram till Londonviadukten, dessutom ska 20 personer från Stockholms vatten besöka reningsverket i Henriksdal. Som om det inte vore nog står ****** **** där med hela ******** missionsförsamling för att åka till Nacka Forum. Detta gör att du och de andra som ska med 438 inte får åka med och ni får vänta i 4 timmar på nästa buss. Hade alla de jag nämnt innan istället åkt med nackabussar hade problemet inte varit lika stort då nackabussarna går oftare och inte alls kör lika långt. Detta är anledningen till att man inte vill släppa av folk, för då tar de upp platser som egentligen behövs mer för Värmdöborna än Vikinglineresenärer och shopoholics.

MVH Bussföraren

Han är lärare nu för tiden, därav hans pedagogiska förklaring. Stort tack till dig *****!

4 kommentarer:

Frida sa...

Vi som går i skolan så att vi måste byta i henriksdal för att hinna med våran buss som bara går var fjrde timme då? Ska iv åka till slussen och byta och sedan vänta i kolvik hundraleva timmar?
Dåligt argument. De kan väl flytta frm kolvikbussarna en minut så att den hinner stanna i henriksdal och londonviadukten fem sekunder bara, mer än femton tar det knappt.

Phanny sa...

Men du åker väl aldrig ut till Kolvik? Och 422:an går väl förbi Sickla? Haha säg det till SL :)

Anonym sa...

Bussarna stannar givetvis för påstigande men inte för avstigande!
/Bussmannen

Phanny sa...

Chauffören har talat :)