tisdag 1 februari 2011

"Fanny! Jag har tappat en tand!"

Pratar med Tuva just nu, blev lite chockad när det var hon som ringde från mammas mobil och skrek att hon tappat en tand...ehh nu sa hon plötsligt hej då. Hahahaha hon lägger inte på, jävla kork. Nej men hörrni, jag magnetröntgade knät i dag och fick ha på mig veckans outfit, utan tvekan.
- Du kan gå in där och byta om och så tar du av dig allt förutom trosor och strumpor och tar på dig den där som ligger högst upp.
Vad saken högst upp i fråga var? En sexig, lagom mycket för stor och genomskinlig landstingsskjorta som gick till anklarna där de med perfektion skarvade min strumpkant. Jojo, stil ska det vara. Sedan fick jag ligga där, halvt inkörd i det runda hålet och lyssna på P1 ur hörselkåporna. Jag tror att jag somnade, så odramatiskt var det. Svaret skulle komma inom tre-fyra arbetsdagar så jag räknar med måndag eller tisdag nästa vecka. HA! Jag är ledig nästa tisdag, om ni undrade. Det är mycket ni undrar nu för tiden som jag med vilje kastar ur mig för eran skull, ni får sluta vara så nyfikna.

3 kommentarer:

anna sa...

haha shit att du klarade de, jag hade typ dött av cellskräck. men jag skulle tycka det hade vart roligt om du skulle komma i din sexiga outfit till nästa tonårsgång :) hoppas de löser sig med knät för dig :) Förresten kollar du på "sommar i svergie" hon tjejen i båten med familjen tycker jag på nåt sätt är ganska lik dig hehe :)

Fanny sa...

Jag hade lust att sno med skjortan ska du veta :)Hahaha nää det gör jag inte men jag ska googla! :D

Linnéa sa...

Hahaha jag var klädd i samma outfit när jag magnetröntkades för några månader sedan xD Och dem dröjde så jävla länge med att hämta mig när jag hade fått på mig de där, visste ju inte vart jag skulle ta vägen vågade ju inte gå någonstans i de där ''kläderna'' :P